Tilbagemeldinger

Se flere tilbagemeldinger på her

Respons & tilbagemelding

Mine tanker og forventninger inden sessionen hos Maya:

Jeg havde nogle ”spørgsmål” som jeg ønskede at blive guidet i forhold til, og selv komme frem til en beslutning. Jeg stod og skulle tage nogle beslutninger både privat og professionelt, og havde aldrig prøvet en clairvoyant før, men jeg tænkte at jeg ville give det en chance og se hvad det kunne give mig. Jeg var åben overfor en helt ny verden/det spirituelle.

Mine tanker efter sessionen:

Jeg var helt høj bagefter ☺ Den første gang jeg var hos Maya, fortalte hun mig ting som hun på ingen måde kunne have googlet sig frem til eller have hørt fra andre. Hun havde kontakt til både min afdøde mormor og farmor, og hun beskrev ikke bare to gamle damer, men hun beskrev DEM, som de var. Deres indbyrdes forhold og sagde ting fra dem, som de ligeså godt selv kunne have sagt til mig, da de levede.
Jeg følte hun læste mig som en åben bog. Jeg havde selv opsat 3 ”fokuspunkter” som jeg ønskede lidt afklaring på, og uden at jeg overhovedet at have sagt noget, så var det de 3 områder jeg fik afklaringer og guidning på.
Hvad har jeg kunne bruge det til:

For mig handler det ikke om at de ”svar” jeg fik hos Maya er en lov og at det er sådan tingene bliver. For mig handler det mere om en inspiration, en guidning og en reminder om at jeg også selv er herre over, hvad der sker i mit liv. At jeg selv kan påvirke mange udfald i mine valg, og at jeg selv har muligheden for at kunne få andre vinkler på mine problemstillinger.

Clairvoyance Skype

Very open honest and direct a lovely caring person. She saw what I had not openly expected for years. Thank you Maya x

Afdødekontakt hos Maya

Hvorfor gjorde jeg/vi det:

Min bror og jeg mistede vores far for 25 år siden, og har egentlig aldrig tænkt over afdødekontakt, men da jeg skulle besøge Maya første gang, troede min bror det var for at komme i kontakt med vores far, og derfra blev ideen og lysten skabt. Vi blev enige om, at det var en oplevelse vi ville have sammen.

Hvad fik vi ud af det:

Vi fik kontakt til vores far med det samme, og følelsen var fuldstændig overvældende. Vi snakkede i ca. 2 timer, og Maya kunne fortælle ting om vores fars død, om hans liv og om hans væsen, som vi ikke selv vidste, men som vi efterfølgende fik bekræftet af vores mor. Vi havde en fantastisk dialog med vores far, og han kom med både gode råd, fortalte ting fra vores barndom og meget mere.

Efterfølgende har det givet både min bror og jeg et endnu tættere bånd pga. endnu flere snakke både om oplevelsen hos Maya, minder osv., men det har også givet os et fornyet pust til alle vores snakke med vores mor ift. minder osv.

Så en meget rørende og givende oplevelse, som min bror og jeg på ingen måde ville have været foruden.

Jeg har sidenhen brugt Maya flere gange, hvis jeg har følt at jeg manglede en ny vinkel på noget eller hvis jeg har manglet klarhed over noget i mit liv, og hver eneste gang går jeg derfra med en følelse af fuld energi, gåpåmod og masser af kærlighed.

Jeg bruger Maya både til livets store spørgsmål, men bestemt også ”bare” til at få en rigtig god snak og hvis jeg føler at jeg lige skal kick-startes igen.

Maya er virkelig god til at forklare de signaler hun modtager, hun har en fantastisk humor, hun er meget inspirerende og hun er et varmt og empatisk menneske.

Alt i alt er Maya bare fantastisk, og hun får mine varmeste anbefalinger ☺