Tilbagemeldinger

Se flere tilbagemeldinger på her
Respons/Tilbagemelding

Balance i relationer

Hej Maya

Jeg vil lige Tak for en god formiddag/eftermiddag

Jeg syntes at du var god til at ramme rigtig hele tiden ( du er bare god )

Anne og jeg fik en god snak på vej hjem fra dig ( det er rigtig godt at en ude fra kommende person kommer med deres mening om hvordan de ser på os ) Det er lærerigt

Venindegruppe gennem 2 år:

Veninde 1: Det var en vild oplevelse, fordi jeg synes du ramte mig, og sådan som jeg oplever mig selv (både individuelt og i gruppen) rigtig godt.

Jeg fik mange ting at tænke over både godt og skidt, for mange af de ting du beskriver ved jeg jo godt, og meget af det er jeg rigtig stolt over, og noget af det vil jeg gerne blive bedre til! Så det var en super god øjenåbner for mig som person ift. Hvordan jeg er i en gruppe, og at jeg sådan set og selv ser mig, som den du ser mig som.

Som gruppe: Jeg synes det gav gruppen en masse at tænke på, og det affødte en masse spørgsmål efterfølgende☺ Vi fik snakket mange ting igennem, og vi fik lavet et stopord(hval) + fik snakket om ”hvor meget vi må presse hinanden og hvornår”.

Det har helt sikkert også skabt, at vi som gruppe nu kan snakke om nogle ting fremadrettet ”fordi det sagde Maya”, så det er nu blevet mere legalt at komme med nogle ting, spørge mere ind, kommentere mere på hinanden, være nysgerrige og også tage sit eget rum, så det er helt sikkert en helt fantastisk proces vi skal igennem fra nu af☺

Jeg oplevede, at du fik sat ord på os som gruppe, både ift. ting vi vidste, men også ift. måske nogle svære ting, som vi som gruppe havde brug for at få på plads og italesat. Så altså en mega god oplevelse, som jeg bestemt synes du skal arbejde videre med og give til andre grupper, familier osv.

Ha ha, det er nu lige gået op for mig, at jeg IGEN har sat 1000 ord på, der hvor de andre er mere konkrete, men jaja, det var jo også sådan du så mig … ☺

Veninde 2: Super fantastisk og inspirerende aften med rigtig mange punkter som rammer plet, men som også overrasker, fordi de beskriver så mange ting om de andre piger som passer, men som man ikke selv kunne sætte ord på.

Det åbne for at overveje hvordan man er som veninde, men også som gruppe, så man starter en refleksion omkring hvilke ting man med fordel kunne ændre eller skrue lidt ned på, for at gruppen bliver stærkere og man giver mere af det gode af sig selv til gruppen.

Veninde 3: Jeg synes først og fremmest, at det var en rigtig spændende aften! Som gruppe var den utrolig givende, og jeg fik et nuanceret mit syn og forståelse af mine veninder på en helt anden måde end førhen. Jeg synes vi fik nogle gode redskaber til, hvad vi skulle være til/øve os på i fremtiden.

Som individuel følte jeg ikke der blev gået i dybden(dette forventede jeg heller ikke), men de ting de blev sagt tog jeg til mig og mange af dem ramte mig godt. Derudover var det spændende at høre, hvordan andre ser en.

Jeg synes Maya, var et super rart menneske, og hendes væremåde gjorde det trygt, når der blev snakket om én selv individuelt. Alt i alt synes jeg det var en super spændende og givende aften.

Veninde 4: ”Det var ikke kun nyt, spændende og berigende at opleve Maya i sit fag som clairvoyant – det var også nyt, spændende og berigende for mine veninder og jeg, at en fremmed kunne sætte så præcise ord og forklaringer på vores dynamik i vores venindegruppe. Jeg tror bestemt at denne oplevelse er noget vi vil huske tilbage på og at det desuden har åbnet døre for nye sider af vores venskab.

Klarsynsdemonstration i Skotland

Hi

I was present at your evening of clairvoyance on Thursday at Seton House, Arbroath.

I was delighted to have my dad come threw. I am absolutely ashamed to admit you asked me what significance March had for me, and I said my husband and myself wedding anniversary, you also asked if it was an important anniversary, on thinking everything threw the next day, it dawned on me, my mum died in March, three days after our Ruby Wedding, on Mother’s Day. I am mortified that I just did not register, what you were asking.

I just thought I should let you know you were so right with your reading. I know you are only beginning in your career, and I wish you every success for the future.

If you are ever in Arbroath again, or anywhere else in Scotland please let me know as I would love to hear you again, and next time have a private reading

Ruth Smith

Clairvoyance

Hej Maya.

Tak for din fine læsning, en dejlig bekræftelse for mig. Glæder mig, kæmper lidt med min tålmodighed!!!! Jeg er sikker på du får succes, jeg synes du er meget præcis. Knus Vibeke

Kære Maya! Tak for lydfilen og sessionen, det var godt nok meget præcist det du fik indkredset, det hele giver håb, ro og styrke til at stå det igennem ☺ tak igen. Kh Tine

Mine tanker og forventninger inden sessionen hos Maya:

Jeg havde nogle ”spørgsmål” som jeg ønskede at blive guidet i forhold til, og selv komme frem til en beslutning. Jeg stod og skulle tage nogle beslutninger både privat og professionelt, og havde aldrig prøvet en clairvoyant før, men jeg tænkte at jeg ville give det en chance og se hvad det kunne give mig. Jeg var åben overfor en helt ny verden/det spirituelle.

Mine tanker efter sessionen:

Jeg var helt høj bagefter ☺ Den første gang jeg var hos Maya, fortalte hun mig ting som hun på ingen måde kunne have googlet sig frem til eller have hørt fra andre. Hun havde kontakt til både min afdøde mormor og farmor, og hun beskrev ikke bare to gamle damer, men hun beskrev DEM, som de var. Deres indbyrdes forhold og sagde ting fra dem, som de ligeså godt selv kunne have sagt til mig, da de levede.
Jeg følte hun læste mig som en åben bog. Jeg havde selv opsat 3 ”fokuspunkter” som jeg ønskede lidt afklaring på, og uden at jeg overhovedet at have sagt noget, så var det de 3 områder jeg fik afklaringer og guidning på.
Hvad har jeg kunne bruge det til:

For mig handler det ikke om at de ”svar” jeg fik hos Maya er en lov og at det er sådan tingene bliver. For mig handler det mere om en inspiration, en guidning og en reminder om at jeg også selv er herre over, hvad der sker i mit liv. At jeg selv kan påvirke mange udfald i mine valg, og at jeg selv har muligheden for at kunne få andre vinkler på mine problemstillinger.
Clairvoyance Skype

Very open honest and direct a lovely caring person. She saw what I had not openly expected for years. Thank you Maya x

Tilbagemelding healingsforløb

I foråret startede jeg op på et healingsforløb, midt i en af mit livs mest hektiske tider. Jeg skulle alene gøre en bolig klar til fraflytningssyn på 150 kvm på 2 etager. Og det skal lige siges at je glider af fibromyalgia og har en knæskade.

Vi arbejde bl.a. med krystaller hveranden uge og I modsatte uge var det fjernhealing. Jeg har faktisk stadig ikke helt forstået, hvordan jeg kom i mål med det hus. Men jeg ved, at jeg under ingen omstændigheder havde klaret det uden healing fra Maya.

Hver gang jeg blev healet fik jeg en masse ny energi og mine smerter blev nærmest trukket ud af kroppen. Mine følelser fik frit løb efter hver gang og jeg lærte hurtigt at jeg havde stor glæde af at lade mine tårer trille efter endt healing. Maya har givet mig en ro og en form for styrke som jeg ikke vil kunne undvære i mit liv.

Afdødekontakt hos Maya

Hvorfor gjorde jeg/vi det:

Min bror og jeg mistede vores far for 25 år siden, og har egentlig aldrig tænkt over afdødekontakt, men da jeg skulle besøge Maya første gang, troede min bror det var for at komme i kontakt med vores far, og derfra blev ideen og lysten skabt. Vi blev enige om, at det var en oplevelse vi ville have sammen.

Hvad fik vi ud af det:

Vi fik kontakt til vores far med det samme, og følelsen var fuldstændig overvældende. Vi snakkede i ca. 2 timer, og Maya kunne fortælle ting om vores fars død, om hans liv og om hans væsen, som vi ikke selv vidste, men som vi efterfølgende fik bekræftet af vores mor. Vi havde en fantastisk dialog med vores far, og han kom med både gode råd, fortalte ting fra vores barndom og meget mere.

Efterfølgende har det givet både min bror og jeg et endnu tættere bånd pga. endnu flere snakke både om oplevelsen hos Maya, minder osv., men det har også givet os et fornyet pust til alle vores snakke med vores mor ift. minder osv.

Så en meget rørende og givende oplevelse, som min bror og jeg på ingen måde ville have været foruden.

Jeg har sidenhen brugt Maya flere gange, hvis jeg har følt at jeg manglede en ny vinkel på noget eller hvis jeg har manglet klarhed over noget i mit liv, og hver eneste gang går jeg derfra med en følelse af fuld energi, gåpåmod og masser af kærlighed.

Jeg bruger Maya både til livets store spørgsmål, men bestemt også ”bare” til at få en rigtig god snak og hvis jeg føler at jeg lige skal kick-startes igen.

Maya er virkelig god til at forklare de signaler hun modtager, hun har en fantastisk humor, hun er meget inspirerende og hun er et varmt og empatisk menneske.

Alt i alt er Maya bare fantastisk, og hun får mine varmeste anbefalinger ☺