Om Maya Jadeh Elizabeth Halstensgård

Spiritualitet er for mig, ordet der beskriver ALT det vi er – krop, sind og ånd.

Jeg arbejder med mennesker, som er søgende på sig selv og omverdenen. Jeg guider jordnært og med glimt i øjet. Jeg sætter ord på potentialer og vækker skaberkraft. Jeg introducerer evnen at ”lytte med hjertet” og skaber rum for, at der kan danses med energierne.

Jeg er født sensitiv i en udfordrende og lærerig familierelation. Min værktøjskasse er udstyret med livserfaringer på godt og ondt og mit personlige kendskab til følelsesregistret er bredt. Med i rygsækken har jeg en læreruddannelse, 7 år som skoleleder, en langvarig stresssygemelding og første år på Kempler(psykoterapeut) inden jeg turde, at vedkende mig mit medfødte talent for at kommunikerer med mennesker og energi.

Ønsker du at få hjælp til afdødekontakt, hjælper jeg dig gerne med at skabe en kontakt til en afdød.

Jeg kan også guide dig, både inden inden for clairvoyance, healing og spiritualitet. Ønsker du at få mere klarsyn over dit liv, kan du kontakte mig lige her – for at høre mere.

I foråret 2017, 42 år gammel, påbegyndte jeg kursus hos Clairvoyant Medie Christian Viborg. I september samme år, åbnede jeg mit firma Mayaguidning.

Jeg ved, at det mange ser som unaturligt og mystisk er magisk, men absolut naturligt i min optik. Jeg har i kvantefysikken fundet bevis og ord for meget af det, jeg altid har vidst i hjertet. Jeg vil altid være søgende, men har ikke længere brug for at bevise noget. Jeg Ved, at Alt er godt.

Jeg bor til dagligt i Svendborg, og har min faste base her. Men jeg kører også til Odense, samt resten af hele landet – hvis du ønsker min hjælp der.