Om Maya Jadeh Elizabeth Halstensgård

Spiritualitet er for mig der ord, der beskriver det vi er – Energi

Jeg arbejder med mennesker, som er søgende på sig selv og omverdenen. Jeg guider jordnært og med glimt i øjet. Jeg sætter ord på potentialer og vækker skaberkraft. Jeg introducerer evnen at ”lytte med hjertet” og skaber rum for, at der kan danses med energierne.

Jeg er født sensitiv i en udfordrende og lærerig familierelation. Min værktøjskasse er udstyret med livserfaringer på godt og ondt og mit personlige kendskab til følelsesregistret er bredt. Med i rygsækken har jeg en læreruddannelse, 7 år som skoleleder, en langvarig stresssygemelding og første år på Kempler(psykoterapeut) inden jeg turde, at vedkende mig mit medfødte talent for at kommunikerer med mennesker og energi.

Selvom jeg har healet bevidst siden 2000 og hele mit liv har vidst, at jeg ville arbejde med energi. så var det først september 2017, at jeg åbnede mit firma Mayaguidning.

Jeg ved, at det som er naturligt i min optik, opfattes af andre som unaturligt og mystisk.

I kvantefysikken fundet bevis og ord for meget af det, jeg altid har vidst i hjertet. Jeg vil altid være søgende, men har ikke længere brug for at bevise noget. 

Jeg har min faste base i Svendborg, men kommer en del rundt. Bl.a. Odense og andre steder hvor jeg bliver booket til private sessioner og foredrag.

Facebook gruppe

På facebook finde du min firmaside MayaGuidning og min gruppe Online Healing MayaGuidning.

OHM er for dig, der er nysgerrig på hvem og hvad vi er.

OHM er min online platform for min vision og lidenskab “At arbejde med energi på en måde, der får dig til at føle, at du aldrig vil slippe dig selv af syne igen – helt enkelt!