Om Maya Jadeh Elizabeth Halstensgård

Spiritualitet er for mig, ordet der beskriver ALT det vi er – krop, sind og ånd.

Jeg arbejder med mennesker, som er søgende på sig selv og omverdenen. Jeg guider jordnært og med glimt i øjet. Jeg sætter ord på potentialer og vækker skaberkraft. Jeg introducerer evnen at ”lytte med hjertet” og skaber rum for, at der kan danses med energierne.

Jeg er født sensitiv i en udfordrende og lærerig familierelation. Min værktøjskasse er udstyret med livserfaringer på godt og ondt og mit personlige kendskab til følelsesregistret er bredt. Med i rygsækken har jeg en læreruddannelse, 7 år som skoleleder, en langvarig stresssygemelding og første år på Kempler(psykoterapeut) inden jeg turde, at vedkende mig mit medfødte talent for at kommunikerer med mennesker og energi.

I foråret 2017, 42 år gammel, påbegyndte jeg kursus hos Clairvoyant Medie Christian Viborg. I september samme år, åbnede jeg mit firma Mayaguidning.

Jeg ved, at det mange ser som unaturligt og mystisk er magisk, men absolut naturligt i min optik. Jeg har i kvantefysikken fundet bevis og ord for meget af det, jeg altid har vidst i hjertet. Jeg vil altid være søgende, men har ikke længere brug for at bevise noget. Jeg Ved, at Alt er godt.

Jeg bor til dagligt i Svendborg, og har min faste base her. Men jeg køre gerne til Odense, eller andre steder på Fyn – hvis du ønsker min hjælp der.