Naturlige værktøjer til Balance

Healing, Clairvoyance & Afdødekontakt

Kroppen gør sit bedste

for at kommunikere med og til os. healing, clairvoyance og afdødekontakt er for mig, naturlige værktøjer til at lytte og genskabe psykisk og fysisk balance. Vi er optaget af at forstå livet. Fokus er dog oftest på den mentale forståelse, og vi glemmer at mærke efter, hvordan vi har det. Nikola Tesla og Albert Einstein slog for længe siden fast, at Alt er energi, og at vi kan arbejde med den energi. Jeg vil ikke påstå, at jeg til fulde kan forstå og redegøre for teorierne bag. Til gengæld har jeg erfaret igennem mit arbejde og liv, at de har ret!

Image module
Image module

Det betyder,

at cellerne svinger på en unik grundfrekvens. En frekvens hvorfra vi sender og modtager signaler. Frekvensen rummer informationer om, hvem vi er, hvor vi har været og hvor vi gerne vil hen. Jeg guider dig, der føler dig´out of tune´. Mit talent er, at jeg kan stille ind på frekvenser og få svar på de spørgsmål du har – til livet specifikt og mere generelt. Jeg guider, så du igen svinger på din naturlige frekvens og jeg introducerer værktøjer til hvordan du bedst muligt holder balancen.

Du behøver

ikke forstå det. Du ved det er rigtigt, når du mærker det. Jeg har healet i 20 år og lærer stadig nyt. Der er lige så mange nuancer af energi, som der er celler. Hver healing påvirkes af personlighed og intention. Jeg vil ikke bevise noget, jeg anerkender blot at det er muligt skabe balance ved at frigive og tilføre energi til kroppens celler. Jeg kombinerer mine værktøjer som det bedst giver mening. Du kan gøre det samme eller du kan vælge at have fokus på ét specifikt værktøj(healing, clairvoyance, afdødekontakt). Når du ved hvad du vil og forbinder dig bevidst med energien, så er Alt muligt!

Image module