Private & offentlige arrangementer

”ALT ER ENERGI, OG DET ER ALT, DER ER. TILPAS DIG FREKVENSEN AF DEN VIRKELIGHED, SOM DU ØNSKER, OG DU KAN IKKE UNDGÅ, AT BLIVE TIL DEN VIRKELIGHED. DET KAN IKKE VÆRE PÅ ANDEN MÅDE. DETTE ER IKKE FILOSOFI. DET ER FYSIK. ALBERT EINSTEIN”

FÆLLES FOR NEDENSTÅENDE ARRANGEMENTER ER, AT DE EGNER SIG TIL BÅDE MINDRE OG STØRRE GRUPPER. OM DU VIL SAMLE FOLK PRIVAT ELLER INVITERER OFFENTLIGT ER DIT VALG. JEG ER ÅBEN FOR IDEER TIL ARRANGEMENTER, SÅ LÆNGE MIN INTEGRITET ER INTAKT. 

Foredrag ”Har du talt med din krop i dag?”

Spørgsmålet er ikke om vores krop ”taler” til os, men derimod om vi lytter.

Med afsæt i mit energiarbejde med at skabe øget selvindsigt og balance mellem sjæl og krop,  giver jeg værktøjer og inspirerer til, hvordan du kan lytte og læse dit eget kropssprog. Med hjælp fra publikum vil der være konkrete eksempler.

Klarsyn med glimt i øjet – Et Event fuld af liv!

Uanset om du håber på eller anerkender livet efter livet, så er det livsbekræftende at få en personlig besked fra ”på den anden side” eller være vidne til én, der får det.

Den åndelige verden rummer uendelig stor glæde, humor og visdom.

Har du spørgsmål er der svar – det er op til dig at modtage og lytte!

Jo mere du er til stede, jo bedre betingelser har den åndelige verden for at videregive tanker, minder og personlige hilsner som bevis for at kærligheden aldrig dør.

Jeg lytter med hjertet og inspirerer til at ”danse” med energierne. En evne vi alle er født med og alligevel har brug for at blive mindet om.

For mig rummer ordet Spiritualitet, det vi er – Energi på unikke frekvenser.

Som udgangspunkt er der ikke tid til at stille konkrete/direkte spørgsmål til den afdøde, men er du bevidst om, hvad du ønsker svar på får det det oftest direkte eller via beskederne til andre.

Jeg formidler (k)ærligt, med hjerte og naturligvis med bevidsthed på, at vi er flere samlet. Men bryder du dig ikke om at komme i fokus, så anbefaler jeg, at du i stedet bestiller en privat session.

Når kunst taler Hjertets Sprog – et GalleriEvent

Jeg er ikke kunstner. Til gengæld har jeg et talent for at læse energier. Alt er energi og derfor kan vi finde svar alle vegne – ikke mindst i billederne. Billedsproget er uden undtagelse universelt, givende og magisk.
Publikum behøver ikke en særlig overbevisning eller tro. Blot de er til stede med et åbent og nysgerrigt sind.

“Når kunst taler Hjertes Sprog” giver nye vinkler på personlige potentialer og nye indsigter på udsigten.