Naturlige værktøjer til Balance

Healing, Clairvoyance & Afdødekontakt

Meningen med livet...

søger de fleste. Kvantefysikken har for længst slået fast, at Alt er energi. Energi som vi er skabt til at arbejde med.

Jeg vil ikke påstå, at jeg til fulde kan redegøre for teorierne bag. Til gengæld har jeg erfaret igennem mit arbejde og liv, at det er rigtigt!
Clairvoyance, healing og afdødekontakt er derfor i min optik naturlige værkøjer, når jeg lytter, guider og genskaber psykisk og fysisk balance.

Vores 50 mia celler vibrerer

på en unik grundfrekvens. Frekvensen rummer informationer om, hvem vi er, hvor vi har været og hvor vi gerne vil hen.

Når jeg stiller ind på din frekvens, kan jeg guide dig 100 % individuelt til igen at finde din balance og give dig svar på de spørgsmål du har – til livet specifikt og mere generelt.

Og introducerer dig for redskaber til hvordan du bedst muligt holder balancen og får svar fremadrettet.

Du behøver ikke forstå det

Du er født med evnen til at lytte til frekvenser. Du har måske glemt det. Måske er din personlige stemmegaffel (din krop) blevet overhalet indenom af omverdenens skal og bør, og du føler dig “out of tune”. 

Der er lige så mange nuancer af energi, som der er celler. Alt påvirkes af personlighed og intention. Jeg beviser ikke noget, jeg anerkender blot, at det er muligt skabe at arbejde med energi. Det er rigtigt, når det føles rigtigt for dig

Jeg kombinerer mine værktøjer som det bedst giver mening. Du kan gøre det samme eller du kan vælge at have fokus på ét specifikt værktøj(healingclairvoyanceafdødekontakt).

Når du er bevidst om  Energien, så er Alt muligt!