Healing

Healing kommer fra engelsk og betyder i al sin enkelthed ”helbredelse”. Healing har været praktiseret i mange forskellige former gennem historien, i mange forskellige samfund og kulturer. Healing er stadig udbredt i dag, og oplever i disse dage en stigende efterspørgsel, grundet dets mange positive effekter på krop og sjæl.

Kort sagt kan man sige, at healing aktiverer vores evne til, at vi kan helbrede os selv. Det gør den ved at skabe balance fysisk, psykisk og sjæleligt.

Healing skaber balance

Som mennesker er vi, og har altid været, meget optaget af at forstå alt. Vores fokus er dog ofte rettet mod den mentale forståelse, og vi glemmer derfor ofte at føle og mærke, hvordan vi egentlig har det indeni.

Som Albert Einstein og Nikola Tesla for mange år siden slog fast, så er alt energi, og vi er i stand til at arbejde med vores energi. Det er i virkeligheden dét, healing handler om; at arbejde med vores energi. Arbejde på at få den i balance og indstillet til de rigtige ’frekvenser’.

Som healer guider jeg dig, så du igen svinger på din naturlige frekvens, og jeg introducerer dig til værktøjer, som hjælper dig til at fastholde den bedst mulige balance. Du behøver ikke nødvendigvis forstå det, men du ved det er rigtigt og er ikke i tvivl, så snart du mærker forandringerne.

Effekt af
healing

Det er forskelligt fra person til person, hvilken effekt healing har. Effekten kan i øvrigt variere fra gang til gang. Det skyldes bl.a. at nogen mennesker er mere modtagelige overfor healing end andre, og at man som menneske kan være meget modtagelig én dag, og mindre modtagelig en anden.

Dog gælder det altid, at jo mere du åbner dig op, og giver tilladelse til at modtage energierne, jo mere vil du også tillade healingen at ske.

Nogen oplever sågar, at healingen viser sig at have en hel anden effekt, end den man oprindeligt havde tænkt sig. Det skyldes, at healing som udgangspunkt går ind og arbejder og skaber balance, der hvor den gavner os mest.

Spirituel vejlederEfter healingen

Det er igen meget forskellige og individuelt fra person til person, hvordan man har det efter healing. Mange beretter dog om, at opleve en øget ro og glæde, mere overskud i sindet samt at hvile mere i sig selv.

Det er vigtigt at huske, at healing sætter gang i en proces, som du selv skal arbejde videre med. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig og åben overfor eventuelle reaktioner. Jo mere du anerkender dem, og hilser dem velkommen, jo mere vil du få ud af din healing.