Clairvoyance

Vi lever i en tid med masser af tilbud, informationer, forpligtelser og muligheder. For mange, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad ens mål i livet er, hvem man egentlig selv er, hvad man vil og hvad ens sande behov i virkeligheden er. Mange ender med at føle sig rodløse og have en følelse af, at miste sig selv.

Clairvoyance kan hjælpe dig med igen at opnå klarhed i dit liv, og få svar på nogen af de spørgsmål, du har omkring din livssituation.

Clairvoyance er spirituel  coaching

Clairvoyance handler kort sagt om at opnå klarhed. Det skal føles rigtig for dig. Når du lærer at mærke efter, ved du, hvad der er det rigtige for dig, men det kan være, at du har brug for vejledning til at nå dertil, hvor du kan mærke dig selv.Med en clairvoyant kan du få råd og vejledning og blive inspireret. Clairvoyance kan derfor på mange måder sammenlignes med coaching. Det er helt op til dig, hvilke emner, du ønsker at komme ind på – så længe du føler, det er brugbart for dig. Det kan være alt fra dit kærlighedsliv, til venskaber, din karriere eller noget helt andet. Har du en måske en konkret situation i dit liv lige nu, kan dette også tages op, hvis du ønsker det.

Du kan med fordel, forud for din samtale, skrive de spørgsmål og emner ned, du gerne vil komme ind på. Jo mere afklaret du er, i forhold til hvad du gerne vil have svar på og tale om, jo bedre og tydeligere svar, vil du få.

Jeg bor til dagligt i Svendborg, men jeg er fleksible for, hvor vi to skal mødes henne. Jeg tilbyder derfor også clairvoyance i Odense, men kører også gerne rundt i resten af landet.

Clairvoyance giver klarhed

Klarhed er for mange en mangelvare i dag. Det kan være manglende klarhed ift. at nå et mål eller manglende klarhed til at se, hvilke mål, man skal fokusere på.

Med clairvoyance får du hjælp til at blive klogere på dig selv. Klogere på dit inderste jeg, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Du vil få værktøjer og redskaber til, hvordan du tackler de udfordringer, du måtte have, og hvordan du ændrer dem og kommer videre.

Clairvoyance til indre ro og balance

Føler du, at du er fyldt med tankemylder? Har du svært ved at mærke dig selv og dine behov, lytte til dig selv og finde din indre ro? Så kan tiden til at finde ind i dig selv og genfinde roen og balancen i dit liv, være kommet. Det kan jeg hjælpe dig med.

Clairvoyance er en måde at opnå indsigt og forståelse på, med henblik på at skabe balance, harmoni og indre ro. Nogle gange løber vi som mennesker ind i problemer, som vi ikke selv er i stand til at løse, og her kan clairvoyance være en måde, at opnå den rådgivning og vejledning på, som man har brug for.

Med clairvoyance får du mulighed for at se sider af dig selv, som du måske ikke kendte, så du kan udvikle dig og finde nye potentialer.

Har du ikke mulighed for at deltage fysisk, tilbyder jeg også clairvoyance 1-1 over telefonen eller online. Kontakt mig endelig, hvis du har nogen spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig.