Balance i privat- og erhvervslivet

“DET ER DET FOLK INDERST INDE VED OM SIG SELV, DER GØR DEM BANGE” – CLINT EASTWOOD

Der kan opstå ubalance i alle former for relationer. Måske fordi ingen længere lytter eller alle taler i munden på hinanden. Og så er der relationer som er ok, men har potentiale til at kunne være så meget bedre.

Om I er par, familie eller kollegaer, så bringer jeg nye synsvinkler, forståelse og værktøjer til at skabe den bedst mulige relation. Uanset hvor empatiske og professionelle vi er, så bliver vi påvirket/tricket på baggrund af de personlige erfaringer, vi hver især bringer med os.

Med udgangspunkt hvor I som par, familie eller kollegaer gerne vil hen i jeres relation, stiller jeg de spørgsmål, der giver jer svar og indsigt til at opnå den bedste mulige relation til hinanden og jer selv. Trygge rammer og gode relationer i en sund balance bliver et naturligt fælles ansvar.

Når I booker er det vigtigt, at alle er indstillet på at være nysgerrige og respektfulde over for forskellige synspunkter.

Med afsæt i jeres fokus/mål stiller konstruktive spørgsmål og giver enkle forståelige svar, der giver værktøjer til, hvordan I løfter jer selv og hinanden og når jeres fælles mål på den mest givende måde

Følelsesmæssigt kan det være udfordrende, at få præciseret potentialer og ikke mindst få sat ord det usagte. Mit udgangspunkt er, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert. Til gengæld noget mere hensigtsmæssigt end andet ift. hvor vi gerne vil hen. Vi får ikke nødvendigvis det vi ønsker, men altid det vi har brug for, så vi kan skabe den forandring, vi søger.