Afdødekontakt

Kontakt én du har kær efter døden

Afdødekontakt handler om at være i forbindelse med og kommunikere med et menneske, som tidligere har levet i en fysisk krop her på jorden.

Livet, som vi kender det, slutter på et tidspunkt. Men vores sjæleenergi lever for evigt. Vi er med andre ord blot sjæle, der for en periode tager til huse i en fysisk krop her på jorden. Når vi dør, efterlades vores fysiske krop, mens vores sjæleenergi forbliver.

Afdødekontakt er, når et medie kommunikerer med en sjæleenergi, som er gået bort, dvs. sjælen fra en afdød, som tidligere har levet i en fysisk krop. Det kan være et familiemedlem, et barn, en ven, en forælder eller en anden man har kær.

Afdødekontakt kan være healende

At miste en, man har kær, kan være særdeles smertefuldt og tabet kan virke helt uoverskueligt.

Mange ønsker derfor at komme i kontakt med den afdøde af forskellige grunde. Det kan være, at man ikke føler, man fik sagt ordentligt farvel. Det kan være spørgsmål, man ikke fik stillet.

Det kan være råd eller vejledning fra en person, man altid har søgt råd hos, når livet var svært. Eller det kan være behovet for at vide, at ens afdøde har det godt, og er et godt sted.

Hvad end årsagen er, kan afdødekontakt være en meget healende proces, og være med til at give den efterladte ro, fred og afklarethed. Jeg oplever ofte, at den efterladte går fra seancen med en lettende ro og med færre bekymringer og sorg.

Udtalelse fra én jeg hjalp med afdødekontakt

Inden vi mødtes: Jeg havde nogle ”spørgsmål” som jeg ønskede at blive guidet i forhold til, og selv komme frem til en beslutning. Jeg stod og skulle tage nogle beslutninger både privat og professionelt, og havde aldrig prøvet en clairvoyant før, men jeg tænkte at jeg ville give det en chance og se hvad det kunne give mig. Jeg var åben overfor en helt ny verden/det spirituelle.

Mine tanker efter sessionen: Jeg var helt høj bagefter J Den første gang jeg var hos Maya, fortalte hun mig ting som hun på ingen måde kunne have googlet sig frem til eller have hørt fra andre. Hun havde kontakt til både min afdøde mormor og farmor, og hun beskrev ikke bare to gamle damer, men hun beskrev DEM, som de var. Deres indbyrdes forhold og sagde ting fra dem, som de ligeså godt selv kunne have sagt til mig, da de levede.

Jeg følte hun læste mig som en åben bog. Jeg havde selv opsat 3 ”fokuspunkter” som jeg ønskede lidt afklaring på, og uden at jeg overhovedet at have sagt noget, så var det de 3 områder jeg fik afklaringer og guidning på.

Hvad har jeg kunne bruge det til: For mig handler det ikke om at de ”svar” jeg fik hos Maya er en lov og at det er sådan tingene bliver. For mig handler det mere om en inspiration, en guidning og en reminder om at jeg også selv er herre over, hvad der sker i mit liv. At jeg selv kan påvirke mange udfald i mine valg, og at jeg selv har muligheden for at kunne få andre vinkler på mine problemstillinger.

Ingen garanti for afdødekontakt

Når det handler om afdødekontakt, bør man altid forholde sig ydmygt, og se det som et forsøg på kontakt og kommunikation. En clairvoyant eller medie kan tvinge en sjælenergi frem – de kommer udelukkende af egen fri vilje. Der er med andre ord ingen garanti for, at der skabes kontakt til den, eller dem, du ønsker.

Min erfaring er dog, at dem, der er ”gået over”, som udgangspunkt altid er interesseret i at hjælpe dig på bedst mulig vis, når du ”kalder” på dem. Derudover vil jeg anbefale, at du er så afklaret, som du kan være, i forhold til hvad du ønsker. Jo mere afklaret du er, jo bedre og tydeligere bliver kontakten.

Husk derudover på, at når de afdøde kommer, så er det altid op til dem, og ikke mig, hvad de ønsker at kommunikere. Det er altså ikke op til mig, hvad den, eller de, afdøde ønsker, at der skal videreformidles.

Afdødekontakt er, trods navnet måske for nogen kan virke lidt skræmmende, en smuk form for healing, hvor den afdøde kommer for at støtte og guide os videre i vores liv.