Healing og Healingsforløb

Healing og Healingsforløb

Healing

Har du vedvarende eller tilbagevendende fysiske smerter? Overvældes du af følelser i situationer, du troede du havde styr på? Smerter fysiske eller psykiske er ofte tegn på ubalance. Kroppen gør sit bedste for at kommunikere med os. Hvor voldsomt den gør det, afhænger af hvor gode vi er til at lytte. At du har erkendt intellektuelt, betyder ikke din krop (celler) har. På et ubevidst plan styrer din gamle overbevisninger stadig og nye celler skabes i energien af dine (gamle) overbevisninger. Forståelsen forbliver på det intellektuelle plan og skaber ingen varige ændringer i dit liv.

Image module
Image module

Healing

Når jeg healer, stiller jeg ind på din kropsenergi. Giver det mening, finder jeg de årsager, der ligger til grund for smerterne. Når du har bekræftet det kroppen fortæller mig, begynder (gen)skabelsen af din balance. Jeg har healet i 20 år og lærer hele tiden nyt. Der er lige så mange nuancer af energi, som der er celler og hver healing påvirkes af personlighed og intention. Og videnskaben har for længst bevist, at alt er energi. Jeg vil ikke bevise noget. Jeg anerkender blot, at det er muligt skabe balance ved at frigive og tilføre energi til kroppens celler. Det er muligt, at kombinerer Healing, Clairvoyance og afdødekontakt.

Healingsforløb

Alt er muligt når du ved, hvad du vil Et forløb er for dig der oplever, at du har et specifikt tema, du har danset længe nok med? F.eks. Du ved, du er god nok – alligevel spæner dit lave selvværd alt for ofte ben. Du ved, du er værd at elske – alligevel vælger du partnere, som aldrig byder dig op. Du ved, du er en stærk danser i livet –alligevel lader du andre om koreografien. Forløbet afvikles over godt 2 uger . Når cellerne påvirkes med et 3-dages interval, gør det dem i stand at skabe balance og begynde at svinge i harmoni med den frekvens, du ved er bedst for dig. Du skal være afklaret med, at du vil gennemføre hele forløbet. Din krop og især dit ego vil med stor sandsynlighed gøre modstand undervejs. Du vil få enkle værktøjer, du kan arbejde med mellem sessionerne og på egen hånd, så længe du ønsker. Varighed: Fem gange af en time

Image module

Se priser i menuen