Clairvoyance

Clairvoyance er for dig, som har brug for afklaring. Det kan være  følelsesmæssigt og/eller  noget specifikt i dit liv.
Du får svar til dig som menneske og sjæl. Svar som skaber plads til den bedste udgave af dig – lige nu.  
Clairvoyance kan sammenlignes med coaching. Samarbejdet med dine energier gør, at du på en anden måde kommer bagved årsag og virkning ift. de udfordringer, du har og får værktøjer til at ændre dem.
Mærk efter – det skal føles rigtigt for dig. Du har din sandhed – dit frie valg.

 

Clairvoyance skaber rum for at erkende og mulighed for at ændre nu, senere eller aldrig. Du får dét du har brug for, om du vil gøre brug af det, er dit valg.

I princippet er der ikke nogle temaer/områder, vi ikke kan komme ind på, så længe det er konstruktivt for dig. Emner som død eller spørgsmål omhandlende 3.person er ikke konstruktive i min optik.

Formuler gerne dine spørgsmål skriftligt. Desto mere afklaret du er, desto tydeligere svar.

Jeg tilbyder Clairvoyance 1-1 over telefon eller online

Du kan kombinerer Healing, Clairvoyance og Afdødekontakt.

Priser i menuen

Tilbagemelding –Mine tanker og forventninger inden sessionen hos Maya:

Jeg havde nogle ”spørgsmål” som jeg ønskede at blive guidet i forhold til, og selv komme frem til en beslutning. Jeg stod og skulle tage nogle beslutninger både privat og professionelt, og havde aldrig prøvet en clairvoyant før, men jeg tænkte at jeg ville give det en chance og se hvad det kunne give mig. Jeg var åben overfor en helt ny verden/det spirituelle.  

Mine tanker efter sessionen: Jeg var helt høj bagefter J Den første gang jeg var hos Maya, fortalte hun mig ting som hun på ingen måde kunne have googlet sig frem til eller have hørt  fra andre. Hun havde kontakt til både min afdøde mormor og farmor, og hun beskrev ikke bare to gamle damer, men hun beskrev DEM, som de var. Deres indbyrdes forhold og sagde ting fra dem, som de ligeså godt selv kunne have sagt til mig, da de levede.

Jeg følte hun læste mig som en åben bog. Jeg havde selv opsat 3 ”fokuspunkter” som jeg ønskede lidt afklaring på, og uden at jeg overhovedet at have sagt noget, så var det de 3 områder jeg fik afklaringer og guidning på.

Hvad har jeg kunne bruge det til: For mig handler det ikke om at de ”svar” jeg fik hos Maya er en lov og at det er sådan tingene bliver. For mig handler det mere om en inspiration, en guidning og en reminder om at jeg også selv er herre over, hvad der sker i mit liv. At jeg selv kan påvirke mange udfald i mine valg, og at jeg selv har muligheden for at kunne få andre vinkler på mine problemstillinger. 

Skype – Clairvoyance

Very open honest and direct a lovely caring person. She saw what I had not openly expected for years. Thank you Maya x