Clairvoyance

Vi lever i en tid med masser af tilbud, informationer, forpligtelser og muligheder. For mange, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad ens mål i livet er, hvem man egentlig selv er, hvad man vil og hvad ens sande behov i virkeligheden er. Mange ender med at føle sig rodløse og have en følelse af, at miste sig selv.

Clairvoyance kan hjælpe dig med igen at opnå klarhed i dit liv, og få svar på nogen af de spørgsmål, du har omkring din livssituation.

Clairvoyance kan sammenlignes med coaching

Med en clairvoyant kan du få råd og vejledning og blive inspireret. Clairvoyance kan derfor på mange måder sammenlignes med coaching. Det er helt op til dig, hvilke emner, du ønsker at komme ind på – så længe du føler, det er brugbart for dig. Det kan være alt fra dit kærlighedsliv, til venskaber, din karriere eller noget helt andet. Har du en måske en konkret situation i dit liv lige nu, kan dette også tages op, hvis du ønsker det.

Du kan med fordel, forud for din samtale, skrive de spørgsmål og emner ned, du gerne vil komme ind på. Jo mere afklaret du er, i forhold til hvad du gerne vil have svar på og tale om, jo bedre og tydeligere svar, vil du få.

Jeg bor til dagligt i Svendborg, men jeg er fleksible for, hvor vi to skal mødes henne. Jeg tilbyder derfor også clairvoyance i Odense, men kører også gerne rundt i resten af landet.

Skal jeg hjælpe dig med clairvoyance? – Kontakt mig her

Clairvoyance giver klarhed

Klarhed er for mange en mangelvare i dag. Det kan være manglende klarhed ift. at nå et mål eller manglende klarhed til at se, hvilke mål, man skal fokusere på.

Med clairvoyance får du hjælp til at blive klogere på dig selv. Klogere på dit inderste jeg, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Du vil få værktøjer og redskaber til, hvordan du tackler de udfordringer, du måtte have, og hvordan du ændrer dem og kommer videre.

Clairvoyance til indre ro og balance

Føler du, at du er fyldt med tankemylder? Har du svært ved at mærke dig selv og dine behov, lytte til dig selv og finde din indre ro? Så kan tiden til at finde ind i dig selv og genfinde roen og balancen i dit liv, være kommet. Det kan jeg hjælpe dig med.

Clairvoyance er en måde at opnå indsigt og forståelse på, med henblik på at skabe balance, harmoni og indre ro. Nogle gange løber vi som mennesker ind i problemer, som vi ikke selv er i stand til at løse, og her kan clairvoyance være en måde, at opnå den rådgivning og vejledning på, som man har brug for.

Med clairvoyance får du mulighed for at se sider af dig selv, som du måske ikke kendte, så du kan udvikle dig og finde nye potentialer.

Har du ikke mulighed for at deltage fysisk, tilbyder jeg også clairvoyance 1-1 over telefonen eller online. Kontakt mig endelig, hvis du har nogen spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ved at handle nu, kan du få indre ro. – Skriv uforpligtende her

Ofte stillede Spørgsmål

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance handler kort sagt om at mærke efter og derved opnå klarhed. Det skal føles rigtig for dig. Når du lærer at mærke efter, ved du, hvad der er det rigtige for dig, men det kan være, at du har brug for vejledning til at nå derind. Her kan clairvoyance hjælpe dig.

Hvordan kan jeg få klarhed over mit liv?

Det kan du igennem clairvoyance. Clairvoyance er en form for coaching, hvor jeg rådgiver og vejleder dig – ud fra de problemstillinger, som du måtte stå med.
Jeg kan pege dig i den retning, som din egen energi hælder til – som du måske ikke selv kan læse.

Er jeg Clairvoyant?

Når du ser på et menneske, og kan mærke om vedkommende har det godt eller dårligt, ved hjælp af deres energier – så kan du godt have clairvoyante evner. Det kan også være du kan mærke energien, blot ved at gå forbi en tilfældig.

Du kan kontakte mig, hvis du ønsker sparring.