clairvoyant Odense

Er  det svært for dig, at fornemme hvad der bedst – for dig? Clairvoyance er for dig, som har brug for afklaring/større overblik, så du igen kan følge, det dit hjerte fortæller dig.

Mit talent er, at mærke hvor du er ift. hvor du gerne vil hen. I samarbejde med de energier som omgiver os, stiller jeg spørgsmål og får svar, til dig som menneske og sjæl. Svar som skaber plads til den bedste udgave af dig – lige nu.  

Hensigten er, at give dig en større indsigt i, hvad du kommer med, dine potentialer og tilbyde dig værktøjer til at bruge dem bedst muligt.

Clairvoyance kan sammenlignes med coaching. Samarbejdet med dine energier gør, at du på en anden måde kommer bagved årsag og virkning ift. de udfordringer, du har. Forandringen sker på flere planer samtidig.

Alt kommunikation sker  i en dømmefri tone. Clairvoyance skaber rum for at erkende og mulighed for at ændre nu, senere eller aldrig. Du får dét du har brug for, om du vil gøre brug af det, er dit valg.

I princippet er der ikke nogle temaer/områder, vi ikke kan komme ind på, så længe det er konstruktivt for dig. Emner som død eller spørgsmål omhandlende 3.person er ikke konstruktive i min optik.

Formuler gerne dine spørgsmål skriftligt. Desto mere afklaret du er, desto tydeligere svar.

Jeg tilbyder Clairvoyance over telefon eller Skype

Det er muligt, at kombinerer Healing, Clairvoyance og afdødekontakt.

Se priser i menuen  

Tilbagemeldinger

Mine tanker og forventninger inden sessionen hos Maya:

Jeg havde nogle ”spørgsmål” som jeg ønskede at blive guidet i forhold til, og selv komme frem til en beslutning. Jeg stod og skulle tage nogle beslutninger både privat og professionelt, og havde aldrig prøvet en clairvoyant før, men jeg tænkte at jeg ville give det en chance og se hvad det kunne give mig. Jeg var åben overfor en helt ny verden/det spirituelle.  

Mine tanker efter sessionen: Jeg var helt høj bagefter J Den første gang jeg var hos Maya, fortalte hun mig ting som hun på ingen måde kunne have googlet sig frem til eller have hørt  fra andre. Hun havde kontakt til både min afdøde mormor og farmor, og hun beskrev ikke bare to gamle damer, men hun beskrev DEM, som de var. Deres indbyrdes forhold og sagde ting fra dem, som de ligeså godt selv kunne have sagt til mig, da de levede.

Jeg følte hun læste mig som en åben bog. Jeg havde selv opsat 3 ”fokuspunkter” som jeg ønskede lidt afklaring på, og uden at jeg overhovedet at have sagt noget, så var det de 3 områder jeg fik afklaringer og guidning på.

Hvad har jeg kunne bruge det til: For mig handler det ikke om at de ”svar” jeg fik hos Maya er en lov og at det er sådan tingene bliver. For mig handler det mere om en inspiration, en guidning og en reminder om at jeg også selv er herre over, hvad der sker i mit liv. At jeg selv kan påvirke mange udfald i mine valg, og at jeg selv har muligheden for at kunne få andre vinkler på mine problemstillinger. 

Skype – Clairvoyance

Very open honest and direct a lovely caring person. She saw what I had not openly expected for years. Thank you Maya x