Afdødekontakt

Jeg er ikke bange for at dø,
men for ikke at være til stede, når det sker!”
Woody Allen

Livet som vi kender det slutter på et tidspunkt, men vores sjælsenergi lever evigt. Det er muligt, at kommunikerer med sjælsenergien og at det kan være til stor glæde og healende for de(n) efterladte.

En del spørger til hvor hurtigt der kan tages kontakt efter, at deres kære er gået bort. Det kan der lige så hurtigt, som du er følelsesmæssig klar til det. Hvad er det du søger, og er du klar til at modtage det?

Jeg giver ikke garanti for, at der skabes kontakt til den eller dem du ønsker kontakt til, siger blot, at det er yderst sjældent, der ikke skabes kontakt. Det er min erfaring, at dem der er ”gået over” altid vil gøre sit til at hjælpe dig bedst muligt på vej.

Det kan ske, at der kommer en anden først eller i stedet for, den du ønskede. Det viser sig oftest, at det giver mening i forhold til en specifik problemstilling eller et spørgsmål du har.

Uanset hvad får du altid hjælp, når du beder om det. Blot du er åben for, at det kan ske på en anden måde end forventet.

Som i mange andre af livet aspekter, gælder det også her, at jo mere afklaret du er på, hvad du ønsker, jo tydeligere bliver kontakten.

Jeg ønsker ingen oplysninger på forhånd.

Formuler gerne dine spørgsmål skriftligt. Desto mere afklaret du er, desto tydeligere svar.

Det kan kombinerer afdødekontakt med clairvoyance og/eller healing.

Er i en gruppe venner, der ønsker at arrangerer sessioner privat (op til 6 personer/seks timer) – får i reduceret prisen pr. session med op til 15%.

Tilbagemelding: Jeg havde nogle ”spørgsmål” som jeg ønskede at blive guidet i forhold til, og selv komme frem til en beslutning. Jeg stod og skulle tage nogle beslutninger både privat og professionelt, og havde aldrig prøvet en clairvoyant før, men jeg tænkte at jeg ville give det en chance og se hvad det kunne give mig. Jeg var åben overfor en helt ny verden/det spirituelle.  

Mine tanker efter sessionen: Jeg var helt høj bagefter J Den første gang jeg var hos Maya, fortalte hun mig ting som hun på ingen måde kunne have googlet sig frem til eller have hørt fra andre. Hun havde kontakt til både min afdøde mormor og farmor, og hun beskrev ikke bare to gamle damer, men hun beskrev DEM, som de var. Deres indbyrdes forhold og sagde ting fra dem, som de ligeså godt selv kunne have sagt til mig, da de levede. 

Jeg følte hun læste mig som en åben bog. Jeg havde selv opsat 3 ”fokuspunkter” som jeg ønskede lidt afklaring på, og uden at jeg overhovedet at have sagt noget, så var det de 3 områder jeg fik afklaringer og guidning på.

Hvad har jeg kunne bruge det til: For mig handler det ikke om at de ”svar” jeg fik hos Maya er en lov og at det er sådan tingene bliver. For mig handler det mere om en inspiration, en guidning og en reminder om at jeg også selv er herre over, hvad der sker i mit liv. At jeg selv kan påvirke mange udfald i mine valg, og at jeg selv har muligheden for at kunne få andre vinkler på mine problemstillinger.