Afdødekontakt

Jeg er ikke bange for ar dø,

men for ikke at være til stede, når det sker!”

Woody Allen

Det giver ro at få vished for, at dem vi holder af, har det godt. Ikke mindst når de ikke længere er i blandt os fysisk. Mest af alt er det både en stærk og smuk oplevelse, at få kontakt med ”den anden side”.

Det er ofte den vi ønsker kontakt til, som kommer, men der er ingen garanti. Til gengæld kan du være sikker på, at få hjælp når du beder om det. Blot du er åben for, at det kan ske på en anden måde og via en anden afdød, end du forventer.

Alt er energi og jeg ved, at når vi dør, “går vi over på en anden frekvens”. Livet som vi kender det slutter, men vores energi lever! Det er den energi, jeg stiller ind på og viderebringer budskaber fra.

Det gælder også her, som i mange andre af livet aspekter, at jo mere afklaret du er på, hvad du ønsker, jo tydeligere bliver kontakten.

Se priser i menuen 

Tilbagemelding:
Mine tanker og forventninger inden sessionen hos Maya:

Jeg havde nogle ”spørgsmål” som jeg ønskede at blive guidet i forhold til, og selv komme frem til en beslutning. Jeg stod og skulle tage nogle beslutninger både privat og professionelt, og havde aldrig prøvet en clairvoyant før, men jeg tænkte at jeg ville give det en chance og se hvad det kunne give mig. Jeg var åben overfor en helt ny verden/det spirituelle.  

Mine tanker efter sessionen: Jeg var helt høj bagefter J Den første gang jeg var hos Maya, fortalte hun mig ting som hun på ingen måde kunne have googlet sig frem til eller have hørt fra andre. Hun havde kontakt til både min afdøde mormor og farmor, og hun beskrev ikke bare to gamle damer, men hun beskrev DEM, som de var. Deres indbyrdes forhold og sagde ting fra dem, som de ligeså godt selv kunne have sagt til mig, da de levede. 

Jeg følte hun læste mig som en åben bog. Jeg havde selv opsat 3 ”fokuspunkter” som jeg ønskede lidt afklaring på, og uden at jeg overhovedet at have sagt noget, så var det de 3 områder jeg fik afklaringer og guidning på.

Hvad har jeg kunne bruge det til: For mig handler det ikke om at de ”svar” jeg fik hos Maya er en lov og at det er sådan tingene bliver. For mig handler det mere om en inspiration, en guidning og en reminder om at jeg også selv er herre over, hvad der sker i mit liv. At jeg selv kan påvirke mange udfald i mine valg, og at jeg selv har muligheden for at kunne få andre vinkler på mine problemstillinger.