Afdødekontakt

Jeg er ikke bange for at dø, men for ikke at være til stede, når det sker!”
Woody Allen
Livet som vi kender det slutter på et tidspunkt, men vores sjælsenergi lever evigt. Kommunikation med sjælsenergien er ofte til stor glæde og healende for de(n) efterladte.
Mange spørger til hvor hurtigt der kan tages kontakt efter at deres kære er gået bort. Det kan der lige så hurtigt, som du er følelsesmæssig klar til det. Hvad søger du svar på, og er du klar til at høre svaret?
Der findes ingen garanti for, at der skabes kontakt til den eller dem du ønsker kontakt til. Men det er min erfaring, at dem der er ”gået over” altid vil gøre sit til at hjælpe dig bedst muligt på vej og derfor kommer, når “du kalder”.
Som i mange andre af livet aspekter, gælder det også her, at jo mere afklaret du er på, hvad du ønsker, jo tydeligere bliver kontakten.
Jeg ønsker ingen oplysninger på forhånd.

Tilbagemelding fra kunde

Jeg havde nogle ”spørgsmål” som jeg ønskede at blive guidet i forhold til, og selv komme frem til en beslutning. Jeg stod og skulle tage nogle beslutninger både privat og professionelt, og havde aldrig prøvet en clairvoyant før, men jeg tænkte at jeg ville give det en chance og se hvad det kunne give mig. Jeg var åben overfor en helt ny verden/det spirituelle.  

Mine tanker efter sessionen: Jeg var helt høj bagefter J Den første gang jeg var hos Maya, fortalte hun mig ting som hun på ingen måde kunne have googlet sig frem til eller have hørt fra andre. Hun havde kontakt til både min afdøde mormor og farmor, og hun beskrev ikke bare to gamle damer, men hun beskrev DEM, som de var. Deres indbyrdes forhold og sagde ting fra dem, som de ligeså godt selv kunne have sagt til mig, da de levede. 

Jeg følte hun læste mig som en åben bog. Jeg havde selv opsat 3 ”fokuspunkter” som jeg ønskede lidt afklaring på, og uden at jeg overhovedet at have sagt noget, så var det de 3 områder jeg fik afklaringer og guidning på.

Hvad har jeg kunne bruge det til: For mig handler det ikke om at de ”svar” jeg fik hos Maya er en lov og at det er sådan tingene bliver. For mig handler det mere om en inspiration, en guidning og en reminder om at jeg også selv er herre over, hvad der sker i mit liv. At jeg selv kan påvirke mange udfald i mine valg, og at jeg selv har muligheden for at kunne få andre vinkler på mine problemstillinger.